Ski-Inn

Mökkimäistä tunturimajoitusta rinteiden ja latujen vieressä

15% alennus huoneistomajoituksen koko hinnasta, kun kesto on vähintään 4 vuorokautta
Kävellen tai hiihtäen rinteisiin ja palveluihin. Kaikista huoneistoista ja mökeistä pääset helposti rinnealueelle, laduille ja keskuksen palveluihin
Image
ski-in ski-out
Ski-in, Ski-out
Lyhyin matka lumille, risteeseen & laduille
Image
Luontoa lähellä
Luontoa lähellä
Ympäristöystävällisin tunturimajoitus
Image
Laadukas ja helppo
Laadukas ja helppo
Aina siisti, hyvin varusteltu ja toimiva
Image
Kaikki kuuluu hintaan
Kaikki kuuluu hintaan
Sisältää aina saunan, siivouksen ja liinavaatteet

Ski-Inn huoneistotyypit

MastonAitio-mökit

Luontofiilistelijän rauhaa. Mökkimäistä Lapin tunnelmaa tyylikkäällä, rauhallisella ja luonnonläheisellä Maston alueella, aivan latujen äärellä. Oma takka, sauna ja vilvoitteluterassi. Takkapuut kuuluvat hintaan.
Aurinkorinne

Aurinkorinne-huoneistot

Mökkimäistä asumista kävelymatkan päässä kylästä, rinteistä ja palveluista. Oma takka ja sauna myös pienissä huoneistoissa.

RukaSuites-huoneistot

Rukan klassikko. Kätevästi aivan keskellä kävelykylää kaikkien palveluiden äärellä. Samassa talossa kauppa, kuntosali, keilahalli ja ravintoloita. Edullinen isommallekin porukalle.
RukaTonttu

RukaTonttu-huoneistot

Sympaattinen ja mökkimäinen sijainti järven rannalla. Omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä, lemmikkilatu kulkee aivan vierestä. Kylään matkaa 400 metriä, rinteeseen ja ladulle pääsee ovelta.
Valleyn vuokraamo

RukaValley hotelli

Ihkauusi ja silti niin tunnelmallinen. Tyylikkäät juuri valmistuneet huoneistot Vuosselin ja Family Parkin luona. Hyvä ravintola, vuokraamo ja ohjelmapalvelut samassa talossa. Suora yhteys luonnonpuistoon ja laduille.
rukavillage

RukaVillage-huoneistot

Uudempaa ytimessä. Monen kokoisia huoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Tilavia asuntoja kunnon makuuhuoneilla aivan kylän keskustassa, rinteiden luona. Hyvin varustellut, kaikissa huoneistoissa omat saunat ja kuivauskaapit, osassa myös poreamme.

Katso myös suosituksemme