Finnair Plus

Ansaitse Finnair Plus pisteitä

Finnair Plus -jäsenenä voit ansaita pisteitä Ski-Inn Hotel RukaVillagessa ja Hotelli Pyhätunturissa yöpyessäsi. Koskee huonetyyppejä RukaVillage30 ja Hotelli Pyhätunturi kahden hengen huone. 

Ansaitse Finnair Plus -pisteitä

Ansaitse Finnair Plus -pisteitä pisteisiin oikeuttavalta öiltä hotelleissamme yöpyessäsi; muista täyttää Finnair Plus -korttisi yhdeksännumeroinen jäsennumero varausta verkkokaupassa tehdessäsi (ilman AY-tunnistetta ja välilyöntejä). Halutessasi ansaita Finnair Plus -pisteitä RukaVillage30-hotellihuoneessa yöpyessäsi siirrythän tekemään varauksen vanhalle sivustollemme>.

Saat pisteitä, vaikka et olisikaan ostanut lentolippua.

1-3 yötä = 500 pistettä
4-5 yötä = 1000 pistettä
6 yötä tai enemmän = 1500 pistettä

Huomio maksaessasi

Halutessasi ansaita Finnair Plus -pisteitä RukaVillage30-hotellihuoneessa yöpyessäsi siirrythän tekemään varauksen vanhalle sivustollemme>"Suorita maksu" -painikkeesta siirryt verkkopankin sivustoon ja maksun suorituksen jälkeen odotathan että selain palaa takaisin tälle sivustolle ja tieto maksusta tallentuu!

Jos verkkopankki-ikkuna suljetaan vahingossa ennen kuin selain palaa verkkopalveluun, tilauksesi peruuntuu vaikka maksu olisi veloitettu. Jos näin pääsee käymään, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme: e-mail: myynti@ruka.fi, puh: +358 10 382 5222.

Lunasta Finnair Plus -pisteilläsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä palkintoseteli

Palkintoseteli oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahden hengen huoneessa (RukaVillage30). Huomioithan, että korkean sesongin aikaan yöpymiseen vaaditaan kaksi palkintoseteliä.

2 palkintoseteliä (high season): 1.11.2020 - 1.5.2021
1 palkintoseteli (low season): 2.5.2021 - 31.10.2021

Tee varauksesi suoraan hotellista ja mainitse, että kyseessä on Finnair Plus -palkintoyöpyminen. Luovuta tulostettu palkintoseteli hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä.